Sähköasentaja – sähkötyöt ja sähköasennus Vantaan alueella

SÄHKÖMIES JA SÄHKÖLIIKE MAXEI PALVELEE VANTAALLA

Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike, joka tekee sähkötyöt ja sähköasennukset sekä kotitalouksille, että yrityksille toimialueena Vantaa ja koko Uusimaa. Meiltä onnistuu myös erilaisten laitteiden ja koneiden vianetsintä ja korjaus, sekä myös ilmalämpöpumppujen toimitus asennuksineen.

Toimitamme asiakkaillemme korkealaatuiset sähkötuotteet ja teemme kaikenlaiset sähkötyöt pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Hätätilanteen yllättäessä saat nopeasti apua päivystävältä sähköasentajalta. Sähköpäivystys palvelee lyhyelläkin varoitusajalla – kutsu päivystävä sähkömies apuun kiireellisissä tilanteissa!

Erikoisosaamisemme kattaa myös teollisuuden sähkötyöt, kuten sähkökorjaukset, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja muut mahdolliset teollisuuslaitteiden sähköasennukset. Lisäksi palveluumme kuuluu sähkösuunnittelu, sähköurakointi ja teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset. Tarjoamme aina asiakkaan mukaan räätälöidyn palvelun, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

ILMALÄMPÖPUMPPU – KUSTANNUSTEHOKAS RATKAISU

Autamme oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valitsemisessa, ja tarjoamme tottakai myös toimituksen ja asennuksen, sekä tarvittaessa opastuksen käyttöönotossa. Ilmalämpöpumppu on erinomainen lämmönlähde esimerkiksi kotiin tai mökille, ja se tuo huomattavaa säästöä lämmityskustannuksiin.

Tarvittaessa ilmalämpöpumppu on mahdollista säätää toimimaan myös viilennyksessä, eli ilmastointilaitteena. Se on samaan aikaan sekä ympäristöystävällinen, että kustannustehokas ratkaisu, joka tekee siitä hyvän valinnan monestakin näkökulmasta.

MUUT PALVELUT

Meiltä saat laadukkaat led-valaisimet asennuksineen, sekä myös valaisinsuunnittelupalvelun. Teemme ammattitaidolla myös erilaisten laitteiden, koneiden ja moottoreiden vianetsinnän ja korjauksen, sekä maalauskammioiden korjaukset ja huollot. Palveluumme kuuluu lisäksi ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset.

Avainsanoja toiminnassamme ovat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Oli kyseessä sitten pienempi sähköasennus tai sähkökorjaus, tai kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu, meiltä saat aina ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun.

Palvelemme asiakkaita Vantaan ja Uudenmaan alueella – ota yhteyttä!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.