Sähkösuunnittelu ja sähköurakointi

Erikokoiset projektit pitkällä ammattitaidolla

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous
MAXEI SÄHKÖ

Sähkösuunnittelu ja sähköurakointi

Teemme laadukkaasti erilaiset teollisuuden sähkötyöt, sähköurakat, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja kaikenlaiset teollisuuslaitteiden sähkötyöt. Meiltä saat myös teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset. Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää ja koko Uusimaa.

Oletko rakentamassa tai remontoimassa liiketilaa? Meiltä saat sähkösuunnittelua monenlaisiin tarpeisiin. Rakennus- ja remontointitöiden yhteydessä eri työvaiheet seuraavat yleensä toisiaan, eli työn tekeminen ajoissa ja suunnitelman mukaisesti on olennaisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta. Kokeneen ja ammattitaitoisen sähkösuunnittelijamme avulla säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa!

Meiltä saat sähkötöiden suunnittelun ja asennuksen kokonaisvaltaisena palveluna Avaimet käteen -periaatteella. Kaikki työ tehdään monipuolisen kokemuksen ja laajan asiantuntemuksen omaavien ammattilaisten toimesta, joten lopputulos on turvallinen ja laadukkaasti toteutettu. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähköurakointi tai pienempi sähkökorjaus, meiltä saat taatusti sujuvan ja laadukkaan palvelun vankalla kokemuksella. Ota yhteyttä, kerro mitä tarvitset ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä
LAATUTAKUU

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

PÄIVYSTYS

Apua lyhyelläkin varoitusajalla

TOIMIALUE

Palvelemme koko Uudellamaalla

Referenssit

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, me toteutamme tarvittavat sähkötyöt pitkällä ammattitaidolla.

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen