Maxei Sähkö

Sähkömies Vantaa

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

SÄHKÖASENTAJA VANTAA

Tarvitsetko sähkömiehen paikalle nopeasti? Kun yllättävä sähkövika iskee, sähkömiehemme tulee apuun Vantaalla lyhyelläkin varoitusajalla. Ennen kuin edes harkitset omien korjaustoimenpiteiden tekemistä, ota yhteyttä päivystävään sähkömieheemme. Vaikka kyseessä näyttäisi olevan kuinka pieni vika, suosittelemme aina pyytämään sähkömiehen tarkistamaan tilanteen.

Me Maxei Finlandilla emme tingi sähkötöiden tasosta. Sähkömiehemme hoitavat kuntoon niin pienet kuin suuret korjaustyöt ja palvelevat aina räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimmista sähkötöistä – siksi myös vianetsintä sujuu meiltä vikkelästi korjaustarpeen laajuudesta riippumatta.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent
MAXEI FINLAND

Tilaa sähkömies

Maxei Finland Oy:n sähkömiehillä on kattava kokemus erilaisista sähkötöistä, -asennuksista ja -urakoinneista. Sähkömiehemme ovat toteuttaneet kaikenlaisia sähköistyksiä paitsi omakotitaloihin myös suuriin liiketiloihin ja kiinteistöihin. Ammattitaitoa riittää siis sähkövikojen tunnistamiseen! Toteutamme korjaustyöt ensiluokkaisella työnjäljellä, luotettavasti ja asiantuntevasti. Oli kyseessä sitten suurempi sähkökatkos ja pieni sulakevika, meille jokainen työ ja asiakas on tärkeä.

Palvelemme Vantaalla ja asiakkaitamme ovat niin talonyhtiöt, yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Kun sähkövika iskee, on ymmärrettävää, että apua halutaan paikalle nopeasti. Omatoiminen sörkkiminen houkuttaa varmasti, mutta sen sijaan, että työnnät näppisi sähkökaappiin, nappaa puhelin käteen ja pirauta meille. Päivystävä sähkömiehemme osaa ratkaista monimutkaisemmatkin viat ja tarjoaa apua ripeästi.

Lue lisää
maxei työkuva
maxei-työkuva-14

Jätä sähkötyöt aina ammattilaiselle

Kotona sattuu kaikenlaisia vahinkoja, joiden korjaamista voit rauhassa kokeilla itse. Sähköviat eivät ole yksi näistä. Äkillisen vian ilmetessä ongelman aiheuttaja kannattaa aina selvittää perusteellisesti, vaikka uskoisit osaavasi korjata tilanteen itse. Tuskin haluat yllättyä tulevaisuudessa isommilla ongelmilla tai kalliilla korjauskuluilla. Väärin tehty sähköasennus on paitsi laiton, myös äärimmäisen vaarallinen. Vahinkoa voi koitua niin sähkölaitteille kuin itse käyttäjällekin. Sähkön kanssa työskennellessä tulipalon, sähköiskun ja henkilövahinkojen riski on olemassa etenkin, jos ei täysin tiedä mitä tekee.

Maxei Finland on luotettava ja turvallinen sähköalan palveluita tarjoava yritys. Yrityksellämme on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n hyväksymä S2 sähköpätevyys sekä Tukesin hyväksymä E3 kylmäalan pätevyys.

Lue lisää palveluistamme

Ammattitaitoinen sähkömies palvelee Vantaalla

Me Maxei Finlandilla toteutamme korkealaatuiset sähkötyöt ja korjaukset sekä toimitamme tasokkaat sähkötuotteet. Sähkömiehiltämme löytyy kokemusta kaikenlaisista sähkövikapaikannuksista sekä sähkövikakorjauksista. Erikoisosaamistamme on myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt ja urakat, kuten muutostyöt, automatisoinnit ja teollisuuslaitteiden sähköasennukset. Sähkömiehemme ovat koulutettu toimimaan kaikki turvallisuusvaatimukset huomioiden. Paitsi, että mahdollista vahingoilta vältyt sinä itse, luotettavissa käsissä on myös kiinteistösi!

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä meihin, kun tarvitset sähkömiestä Vantaan alueella. Meille mikään korjaustyö ei ole liian pieni, liian suuri, liian hidas tai liian nopea! Toimivat sähköt ovat isossa roolissa nykypäivänä, eikä turvallisia ja laillisesti tehtyjen sähköjen merkitystä voi korostaa tarpeeksi. Sähkömiehemme tulee apuun tilanteesta riippumatta.

Kun tarvitset sähkömiestä Vantaalla, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme:

 • Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua
 • Päivystävä sähkömies palvelee vuorokauden jokaisena päivänä
 • Huolellinen vianmääritys ja nopea korjaustyö
 • Ensiluokkainen ja kestävä työnjälki
 • Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen