Maxei Sähkö

Sähkömies Helsinki

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

TILAA PÄIVYSTÄVÄ SÄHKÖMIES PAIKALLE HELSINGISSÄ

Yllättikö sähkövika? Kun kiinteistön sähköt pettävät yllättäen, on kärsivällisyys kaukana. Sen sijaan, että alat itse ratkomaan sähkövian aiheuttanutta ongelmaa, soita paikalle sähkömiehemme. Kokeneet korjaustöihin erikoistunet sähkömiehemme ovat valmiina auttamaan lyhyelläkin varoitusajalla. Kukapa nyt ei sähkövian ilmetessä haluasi apua nopeasti!

Maxei Finland Oy:n sähkömiehet palvelevat vian suuruudesta riippumatta. Tarjoamme ympäri vuorokauden päivystävät sähkömiespalvelut Helsingin alueella. Otathan yhteyttä, kun yllättävä sähkövika ilmenee ja tarvitset pikaista huoltoa! Kokeneilta sähkömiehiltämme saat tarvittaessa myös kokonaisvaltaiset sähköasennus- ja sähköurakointipalvelut Avaimet käteen -periaatteella.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent
MAXEI FINLAND

Miksi tilata sähkömiehen palvelu

Maxei Finland Oy:n sähkömiehillä on pitkä kokemus mitä erilaisimmista sähkötöistä ja -urakoinneista. Olemme toteuttaneet lukuisia sähköistyksiä suunnitteluineen niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Tästä syystä ammattitaitoa on kertynyt tunnistamaan kaikenlaisia kiinteistöissä ilmeneviä sähkövikoja nopeasti. Toteutamme jokaisen työn tasokkaasti, luotettavasti ja asiantuntevasti – vaikka kyseessä olisi kaikista yksinkertaisimpia huoltotöitä vaativa homma!

Paitsi, että tarjoamme päivystävän sähkömiehen palvelut, toteutamme myös korkealaatuiset sähkötyöt ja sähköasennukset sekä toimitamme tasokkaat sähkötuotteet. Erikoisosaamistamme on myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt ja urakat, kuten muutostyöt, automatisoinnit ja teollisuuslaitteiden sähköasennukset, sähkövikapaikannuksista ja sähkövikakorjauksista puhumattakaan. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä meihin, kun tarvitset apua osaavalta sähkömieheltä. Meiltä ei jää mikään huomaamatta!

Lue lisää
maxei työkuva

Tilaa korjaustyöt aina pätevältä sähkömieheltä

Sähkömiehemme suorittaa kaikki tarkkuutta ja asiantuntijuutta vaativat korjaustyöt. Sähkövikoja ei koskaan kannata alkaa sörkkimään itse, sillä pienikin virhe voi lopulta johtaa isoihin vahinkoihin niin kustannuksien kuin sähkölaitteiden toiminnankin puolesta. Väärin tehdyt sähköasennukset ovat myös äärimmäinen turvallisuusriski: omatekoiset viritelmät voivat aiheuttaa sähköiskun, tulipalon tai vakavan henkilövahingon.

Kun olet vian ilmetessä heti yhteydessä sähkömieheemme, vältyt turhilta laitteiden hajoamisilta, lisätyöltä ja suuremmilta kustannuksilta. Saat apua ensimmäisiin askeleisiin heti puhelimessa! Pieneltä vaikuttava sähkökatkos voi todellisuudessa johtua isommastakin vahingosta. Anna siis sähkömiehemme tutkia tilanne, saavumme paikalle nopeasti!

Sähkömiehen palvelut kaikki turvallisuusvaatimukset huomioiden

Sähkömiehemme käyttävät aina alan parhaita työvälineitä ja hyödyntävät vianmäärityksessä pitkän kokemuksen kartuttamaa ammattitaitoa. Takaamme, että saat meiltä aina toimivan ja ensiluokkaisen lopputuloksen. Miten? Maxei Finland Oy on luotettava ja turvallinen sähköasennuksia tarjoava yritys. Sähkömiehemme ovat koulutettu toimimaan sähköturvallisuusvaatimukset huomioiden.

Lue lisää palveluistamme

Ota yhteyttä, kun tarvitset sähkömiestä Helsingissä:

Maxei Finlandin toiminnan kulmakiviä ovat asiakastyytyväisyys, palvelualttius sekä tinkimätön laatu ja kestävä työnjälki. Sähkötyöt hoidetaan aina turvallisuus edellä, kustannustehokkaaseen lopputulokseen pyrkien. Paitsi, että sähkömiehemme korjaavat sähköviat perusteellisesti, panostamme myös aina asiakastyytyväisyyteen ja mutkattomaan palveluun. Ammattilaisen apu on helposti saatavilla, älä turhaan yritä ratkoa sähkövian aiheuttajaa itse!

Maxei Finlandin luotettavat sähkömiehet palveluksessanne:

 • Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n hyväksymä S2 sähköpätevyys
 • Tukesin hyväksymä E3 kylmäalan pätevyys
 • Päivystävä sähkömies palvelee vuorokauden ympäri
 • Perusteellinen vianmääritys ja nopea korjaustyö
 • Ensiluokkainen ja kestävä työnjälki
 • Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen