Maxei Sähkö

Sähkömies Espoo

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

KATTAVAT JA LUOTETTAVAT SÄHKÖMIEHEN PALVELUT ESPOOSSA

Ilmenikö sulakevika tai tarvitsetko kiinteistössäsi muuta nopeaa sähkövian korjausta? Meiltä saat avun kiiretilanteessa lyhyelläkin varoitusajalla. Sillä aikaa, kun sinä vielä mietit, miksi ihmeessä osa pistorasioista toimii ja osa ei, päivystävä sähkömiehemme suorittaa jo korjaustoimenpidettä hihat heiluen!

Maxei Finland Oy tarjoaa asiakkailleen ympäri vuorokauden päivystävät sähkömiespalvelut Espoossa. Otathan yhteyttä, kun sähköt tarvitsevat pikaista huoltoa.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent
MAXEI FINLAND

Tilaa sähkömies paikalle matalalla kynnyksellä!

Vaikka pieni sähkövika tuntuisi helpolta korjata itse, kannattaa aina kysyä apua asiantuntevalta sähkömieheltä. Kokeneen ja ammattitaitoisen sähkömiehemme avulla säästät omaa aikaasi ja vältyt turhilta lisätöiltä jatkossa. Itsetehdyt korjaustoimenpiteet johtavat kiinteistöissä usein suurempiin ongelmiin tulevaisuudessa.

Sähkömiehemme hoitavat pienet ja suuret sähkötyöt, vianmääritykset ja korjaukset kuntoon lyhyelläkin varoitusajalla. Toimintaperiaatteenamme on toteuttaa jokainen työ tasokkaasti, luotettavasti ja asiantuntevasti – vaikka kyseessä olisi vain muutaman kymmenen minuutin homma!

Lue lisää
maxei työkuva
maxei-työkuva-14

Päivystävä sähkömies auttaa nopeasti

Vaatimukset toimiville sähköille ovat nykypäivä suuret. Sähkövian ilmetessä on luonnollista, että apua halutaan nopeasti. Sähkömiehillämme on kokemusta mitä erilaisimmista sähkötöistä. Paitsi, että osaavat sähkömiehemme ovat sähkösuunnittelun, -asennuksen ja -urakoinnin ammattilaisia, he saapuvat paikalle korjaamaan ihan ne arkisimmatkin kiinteistössä ilmenevät sähköviat. Sähkömiehemme ratkaisevat ongelman ripeästi ja turvallisesti.

Lue lisää palveluistamme

Ammattilainen hoitaa kaikenlaiset sähkötyöt

Tilaa meiltä sähkömies Espoossa! Sähkömiehemme käyttävät alan parhaita työvälineitä sekä pitkän kokemuksen kartuttamaa ammattitaitoa. Takaamme, että saat meiltä aina toimivat ja luotettavat korjaustyöt.

Maxei Finland Oy:llä toimintamme kulmakiviä ovat asiakastyytyväisyys, palvelualttius ja tinkimätön laatu. Sähkötyöt hoidetaan aina turvallisuus, energiataloudellisuus ja asumismukavuus huomioiden. Paitsi, että sähkömiehemme suorittaa korjaukset ja vianetsinnät perusteellisesti ja huolellisesti, haluamme myös panostaa mahdollisimman käyttäjäystävälliseen ratkaisuun. Kokeneilta sähkömiehiltämme saat tarvittaessa kokonaisvaltaiset sähköasennukset ja sähköurakointipalvelut Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää palveluistamme

Älä koskaan yritä korjata sähkövikoja itse

Sähkövikojen korjaamisen kanssa ei kannata leikkiä. Jos sinulla on pienikin epäilys, miten äkillinen sähkövika korjataan, ota yhteyttä sähkömieheemme. Väärin tehty sähköasennus voi aiheuttaa paitsi vaurioita sähkölaitteille, myös sähköiskun, tulipalon tai vakavan henkilövahingon. Lisäksi kiinteistön sähköistä kannattaa huolehtia, jotta vältytään suuremmilta korjaustoimenpiteiltä ja kustannuksilta tulevaisuudessa.

Älä käytä aikaasi turhaan, soita sähkömiehemme paikalle!

Sähkövian aiheuttajaa on lähtökohtaisesti turha lähteä ratkomaan omin avuin. Etenkin, kun ammattilaisen apu on niin helposti saatavilla! Kun soitat heti vian ilmetessä paikalle sähkömiehemme, vältyt turhalta työltä, stressiltä ja huolilta. Ennen kaikkea saat tietysti vian korjattua nopeasti! Sähkömiehillämme on pitkä kokemus erilaisten kiinteistöjen sähköistyksistä, joten he osaavat korjata ongelman nopeasti. Ota yhteyttä meihin, sähkömiehemme tulee apuun kaikkialla Espoon alueella.

Maxei Finland Oy:ltä saat pätevän sähkömiehen Espoossa:

 • Tarvittava kokemus ja vaadittu osaaminen tehdä sähkötöitä
 • Luotettava ja turvallinen sähkömiespalveluita tarjoava yritys
 • Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n hyväksymä S2 sähköpätevyys
 • Tukesin hyväksymä E3 kylmäalan pätevyys
 • Sähköpäivystys avoinna vuorokauden ympäri
 • Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen