Sähköliike Maxei Finland Oy

Maxei Finland Oy – sähköliike Uudellamaalla

Maxei Finland Oy on vuonna 1993 perustettu sähköurakointiliike. Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää ja Uusimaa alueella, mutta tarvittaessa työskentelemme myös muualla Suomessa sopimuksen mukaan. Yrityksemme varasto ja toimisto sijaitsevat Nummisissa, Järvenpään pohjoispuolella.

Toimitamme korkealaatuiset sähköalan tuotteet ja teemme ammattitaidolla sähkötyöt ja sähköasennukset sekä yksityisille asiakkaille, että yrityksille. Olipa kyseessä teollisuuden kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu tai sähköurakointi, tai pienempi yksittäinen sähkökorjaus, hoidamme jokaisen työn turvallisesti samanlaisella asiantuntemuksella ja huolellisuudella. 

Maxei Finland Oy:n vetäjänä toimii yrityksen perustaja Mikko Peltola. Kokemusta sähköliikkeen vetäjänä löytyy vuodesta 1987 lähtien. Tänä päivänä yrityksessä työskentelee useita sähköasentajia ja asiakkaina on teollisuusyrityksiä, kiinteistöosakeyhtiöitä, yksityistalouksia ja kaikkea siltä väliltä.

Sähköliike Maxei – sähkötyöt ammattitaidolla. Hoidamme niin suuret kuin pienet sähköurakat vankalla kokemuksella. Jätä sähkötyöt asiansa osaaville sähkömiehille!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.