Sähkötyöt, Sähköasennus
& Sähköliike Vantaa

Erikokoiset projektit pitkällä ammattitaidolla

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

SÄHKÖASENTAJA PALVELEE VANTAALLA

Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike, joka tekee sähkötyöt ja sähköasennukset sekä kotitalouksille, että yrityksille toimialueena Vantaa ja koko Uusimaa. Meiltä onnistuu myös erilaisten laitteiden ja koneiden vianetsintä ja korjaus, sekä myös ilmalämpöpumppujen toimitus asennuksineen.

Toimitamme asiakkaillemme korkealaatuiset sähkötuotteet ja teemme kaikenlaiset sähkötyöt pitkän kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla. Hätätilanteen yllättäessä saat nopeasti apua päivystävältä sähköasentajalta. Sähköpäivystys palvelee lyhyelläkin varoitusajalla Vantaalla – kutsu päivystävä sähkömies apuun kiireellisissä tilanteissa!

Erikoisosaamisemme kattaa myös teollisuuden sähkötyöt, kuten sähkökorjaukset, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja muut mahdolliset teollisuuslaitteiden sähköasennukset. Lisäksi palveluumme kuuluu sähkösuunnittelu, sähköurakointi ja teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset. Tarjoamme aina asiakkaan mukaan räätälöidyn palvelun, ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähkötöistä! Asiantuntevat ja luotettavat sähköasentajamme palvelevat Vantaan lisäksi myös muualla Uudenmaan alueella.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent
MAXEI VANTAA

Ilmalämpöpumppu – Kustannustehokas ratkaisu

Autamme oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valitsemisessa, ja tarjoamme tottakai myös toimituksen ja asennuksen, sekä tarvittaessa opastuksen käyttöönotossa. Ilmalämpöpumppu on erinomainen lämmönlähde esimerkiksi kotiin tai mökille, ja se tuo huomattavaa säästöä lämmityskustannuksiin.

Tarvittaessa ilmalämpöpumppu on mahdollista säätää toimimaan myös viilennyksessä, eli ilmastointilaitteena. Se on samaan aikaan sekä ympäristöystävällinen, että kustannustehokas ratkaisu, joka tekee siitä hyvän valinnan monestakin näkökulmasta.

Lue lisää
maxei työkuva
Maxei Brevbilaga-4
PALVELUMME

MUUT PALVELUT

Meiltä saat laadukkaat led-valaisimet asennuksineen, sekä myös valaisinsuunnittelupalvelun. Teemme ammattitaidolla myös erilaisten laitteiden, koneiden ja moottoreiden vianetsinnän ja korjauksen, sekä maalauskammioiden korjaukset ja huollot. Palveluumme kuuluu lisäksi ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset.

Avainsanoja toiminnassamme ovat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Oli kyseessä sitten pienempi sähköasennus tai sähkökorjaus, tai kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu, meiltä saat aina ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun. Toteutamme sähkötyöt aina kohteen tarpeiden mukaisesti.

Palvelemme asiakkaita Vantaan ja Uudenmaan alueella – ota yhteyttä asiantunteviin sähköasentajiimme!

Lue lisää palveluistamme

Kattavat ja luotettavat sähkömiehen palvelut

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen