Sähkötyöt, Sähköasennus
& Sähköliike Kerava

Erikokoiset projektit pitkällä ammattitaidolla

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

SÄHKÖASENNUKSET VANKALLA AMMATTITAIDOLLA

Maxei Finland on Keravan ja Uudenmaan alueella toimiva täyden palvelun sähköliike. Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset sähkötyöt laidasta laitaan. Lisäksi toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput, ja autamme myös erilaisten koneiden ja laitteiden vianetsinnässä ja korjauksessa.

Avainsanoja kaikessa toiminnassamme ovat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähköurakointi tai sähkösuunnittelu, tai vaikka yksittäinen pienempi sähköasennus tai sähkövikakorjaus, meiltä saat aina asiantuntevan palvelun.

MAXEI KERAVA

SÄHKÖTYÖT KOTITALOUKSILLE JA YRITYKSILLE

Meiltä saat korkealaatuiset sähkötuotteet ja kaikenlaiset sähkötyöt – sekä yksityisille, että yritysasiakkaille. Hätätilanteen yllättäessä voit pyytää apuun päivystävän sähköasentajan. Sähköpäivystys palvelee kiireellisissä tilanteissa myös lyhyellä varoitusajalla; kutsu paikalle päivystävä sähkömies!

Teemme asiantuntevasti myös teollisuuden sähkötyöt, kuten sähköurakat, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja teollisuuslaitteiden sähkötyöt. Palvelumme kattaa lisäksi teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

 

Lue lisää palveluistamme
maxei työkuva
Maxei Brevbilaga-4
PALVELUMME

ILMALÄMPÖPUMPULLA SÄÄSTÖÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSIIN

Meiltä saat ilmalämpöpumpun toimituksen ja asennuksen ammattitaidolla, ja avustamme myös sopivan ilmalämpöpumpun valitsemisessa. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi kodin tai kesämökin lämmitykseen ja tarvittaessa sitä voi käyttää myös ilmastointilaitteena; ilmalämpöpumpun voi säätää toimimaan myös viilennykseen.

Tarpeen vaatiessa saat meiltä myös opastuksen käyttöönotossa, niin että saat uudesta lämmitysratkaisustasi irti maksimaalisen hyödyn ja käytät sitä pitkällä tähtäimellä optimaalisimmalla tavalla. Pyydä räätälöity tarjous sinulle sopivasta ratkaisusta!

Lue lisää

MUITA PALVELUITA

Tarjoamme led-valaisimien toimituksen, asennuksen ja kokonaisvaltaisen valaisinsuunnittelun ammattitaidolla! Lisäksi teemme erilaisten moottoreiden, laitteiden ja koneiden vianetsinnät ja korjaukset, sekä maalauskammioiden korjaukset ja huollot. Meiltä saat laadukkaasti myös ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset.

Toimialueemme on Kerava ja koko Uudenmaan alue – ota yhteyttä ja kutsu paikalle asiansa osaava sähkömies!

Kattavat ja luotettavat sähkömiehen palvelut

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen