Sähkötyöt, Sähköasennus
& Sähköliike Järvenpää

Erikokoiset projektit pitkällä ammattitaidolla

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

SÄHKÖASENNUKSET KOKEMUKSELLA JÄRVENPÄÄN ALUEELLA

Maxei Finland Oy on Järvenpään ja koko Uudenmaan alueella palveleva sähköliike, joka tekee ammattitaidolla erilaiset sähköasennukset ja sähkötyöt sekä yksityisille, että yritysasiakkaille. Palvelumme kattaa lisäksi esimerkiksi ilmalämpöpumppujen toimituksen ja asennuksen, sekä erilaisten koneiden ja laitteiden vianetsinnän ja korjauksen.

Toimitamme asiakkaillemme korkealaatuiset sähkötuotteet ja teemme asiantuntevasti kaikenlaiset sähkötyöt laidasta laitaan. Kiireellisessä tilanteessa voit pyytää apuun päivystävän sähköasentajan. Sähköpäivystys palvelee lyhyelläkin varoitusajalla hätätilanteen yllättäessä – kutsu apuun päivystävä sähkömies!

Erikoisosaamiseemme kuuluu myös teollisuuden sähkötyöt, kuten sähköurakointi, automatisointi, muutostyöt, huollot ja teollisuuslaitteiden sähkötyöt. Lisäksi teemme teollisuuden sähkövikapaikannukset ja niihin liittyvät sähkövikakorjaukset.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent
MAXEI JÄRVENPÄÄ

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS JA MUUT PALVELUT

Tarjoamme ilmalämpöpumppujen toimitukset ja asennukset, unohtamatta apua oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valinnassa. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lämmönlähde esimerkiksi kotiin tai mökille. Halutessaan ilmalämpöpumpun voi säätää toimimaan myös ilmastointilaitteena, eli käyttää tarpeen viilennykseen. Tarjoamme täyden palvelun toimituksineen ja asennuksineen.

Lisäksi teemme laadukkaasti erilaisten koneiden, laitteiden ja moottorien vianetsinnät ja korjaukset. Meiltä onnistuu ammattitaidolla myös ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset, sekä maalauskammioiden huollot ja korjaukset. Toimitamme ja asennamme myös led-valaisimet, ja teemme valaisinsuunnittelua.

Lue lisää
maxei työkuva
Maxei Brevbilaga-4
PALVELUMME

ASIAKASYSTÄVÄLLINEN PALVELU

Avainsanoja kaikelle toiminnallemme ovat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, turvallisuus ja asumismukavuus. Teemme jokaisen yksittäisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu tai pienempi sähköasennus tai sähkökorjaus.

Toimialueemme on Järvenpää ja koko Uudenmaan alue – ota yhteyttä ja kutsu sähkömies paikan päälle!

Lue lisää palveluistamme

Kattavat ja luotettavat sähkömiehen palvelut

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen