Sähkötyöt, Sähköasennus
& Sähkömies Espoo

Erikokoiset projektit pitkällä ammattitaidolla

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

SÄHKÖASENTAJA ESPOO

Olemme täyden palvelun sähköliike ja teemme ammattitaidolla kaikenlaiset sähköasennukset ja sähkötyöt toimialueena Espoo ja muu Uusimaa. Lisäksi palveluumme kuuluu esimerkiksi ilmalämpöpumppujen toimitus ja asennus, sekä erilaisten koneiden ja laitteiden vianetsintä ja korjaus. Asiantuntevat sähkömiehemme toteuttavat sähkötyöt luotettavasti ja vankalla kokemuksella.

Tarjoamme ja toimitamme asiakkaillemme korkealaatuiset sähkötuotteet ja teemme kaikenlaiset sähkötyöt sekä yksityisille asiakkaille, että yrityksille Espoon lisäksi muuallakin Etelä-Suomen alueella. Hätätilanteen sattuessa päivystävä sähköasentaja auttaa lyhyelläkin varoitusajalla Espoossa. Sähköpäivystys palvelee kiireellisissä tilanteissa – pyydä päivystävä sähkömies apuun!

Teemme asiantuntemuksella myös teollisuudet sähkötyöt. Palvelumme kattaa kaikenlaiset teollisuuden sähköurakat, muutostyöt, automatisointityöt ja teollisuuslaitteiden sähkötyöt. Meiltä lisäksi erilaiset teollisuudet sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent
MAXEI ESPOO

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN TOIMITUS JA ASENNUS

Meiltä saat apua oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valitsemisessa, toimitusta ja asennusta unohtamatta. Ilmalämpöpumpulla saa huomattavaa säästöä lämmityskustannuksiin, ja se on erinomainen esimerkiksi kotiin tai mökille. Tarvittaessa ilmalämpöpumpun voi säätää toimimaan myös viilennyksessä eli käytännössä toimimaan ilmastointilaitteena. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu, joka on samalla myös ympäristöystävällinen valinta!

Lue lisää
maxei työkuva
Maxei Brevbilaga-4
PALVELUMME

MUUT PALVELUMME

Sähkötöiden lisäksi teemme ammattitaidolla erilaisten moottorien, koneiden ja laitteiden vianetsinnät ja korjaukset. Meiltä onnistuu myös maalauskammioiden korjaukset ja huollot, sekä ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset. Palvelumme kattaa myös led-valaisimien toimituksen ja asennukset, sekä valaisinsuunnittelun!

Toimintamme avainsanoihin kuuluvat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, turvallisuus ja asumismukavuus. Oli kyseessä sitten pienempi sähköasennus tai sähkökorjaus, tai kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu tai sähköurakointi, meiltä saat aina laadukkaan palvelun. Teemme sähkötyöt vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla Espoossa ja muualla Suomessa.

Sähkömies palvelee Espoon ja koko Uudenmaan alueella – ota yhteyttä!

Lue lisää palveluistamme

Kattavat ja luotettavat sähkömies palvelut Espoossa

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen