Sähköasennus Vantaa

Erikokoiset projektit pitkällä ammattitaidolla

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous
MAXEI SÄHKÖ

Sähkötyöt Vantaa ja koko pk-seutu

Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimmista sähkötöistä. Tarvitsetko sähköasennusta alueella Vantaa? Me olemme palveluksessasi viikon jokaisena päivänä.

Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike. Me toteutamme pitkällä ammattitaidolla kaikki sähkötyöt, sähköasennukset ja sähkökorjaukset, olipa kyseessä sitten yksittäinen pistorasioiden vaihto tai remontti- tai uudeiskohteen kokonaisvaltainen sähköistys. Toteutamme sähköasennukset tasokkaasti sekä kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Toimialueitamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava ja muu Uusimaa.

Tutustu yritykseemme
maxei-työkuva-3
maxei-työkuva-3
PALVELUMME

Ammattitaitoinen sähköasentaja Vantaalla

Me Maxei Finlandilla toteutamme korkealaatuiset sähkötyöt, sähköasennukset ja toimitamme tasokkaat sähkötuotteet erilaisiin tarpeisiin. Toteutamme myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt ja -urakat, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja teollisuuslaitteiden sähköasennukset. Palveluihimme kuuluvat myös teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

Hoidamme myös pienemmät korjaus- ja huoltotyöt, kuten pistorasioiden vaihdon. Toimimme tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin saat meiltä laajojenkin sähkötöiden asennuksen kokonaisvaltaisena palveluna avaimet käteen -periaatteella. Työt hoitavat aina kokeneet ja asiakaspalvelulähtöiset ammattisähkömiehemme. Teemme sähköasennuksia ja muita sähkötöitä Vantaan lisäksi kaikkialla Etelä-Suomessa. Sopimuksesta toteutamme sähköasennuksia myös muualla Suomessa.

Tutustu palveluihimme
LAATUTAKUU

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

PÄIVYSTYS

Apua lyhyelläkin varoitusajalla

TOIMIALUE

Palvelemme koko Uudellamaalla

Päivystys

Mikäli asiasi on kiireellinen, suosittelemme ottamaan yhteyttä päivystävään sähkömieheemme. Sähköpäivystyksemme palvelee lyhyelläkin varoitusajalla. Soita 0400 422 027

Päivystys numerossa 0400 422 027
maxei-työkuva-14

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

Toimintamme avainsanoihin kuuluvat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Meiltä saat laadukkaan työn lisäksi aina myös kokonaisvaltaista palvelua projektin kokoluokasta riippumatta. Olipa kyseessä sitten yksittäinen sähköasennus tai sähkökorjaus, laajempi sähköurakointi, me tarjoamme sinulle asiantuntevaa ja laadukasta palvelua.

Jos tarvitset sähköasennusta Vantaalla, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä
TUTUSTU TÖIHIMME

Referenssit

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, me toteutamme tarvittavat sähkötyöt pitkällä ammattitaidolla.

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen