Sähköasennus

Erikokoiset projektit pitkällä ammattitaidolla

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous
MAXEI SÄHKÖ

Sähköasennus pääkaupunkiseudulla

Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimmista sähkötöistä. Tarvitsetko sähköasennusta alueella Vantaa, Espoo tai Helsinki? Me olemme palveluksessasi viikon jokaisena päivänä. Luotettavat sähköasentajamme toteuttavat sähköasennukset huolellisesti ja asiantuntevasti projektin laajuudesta riippumatta.

Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike. Me toteutamme pitkällä ammattitaidolla kaikki sähkötyöt, sähköasennukset ja sähkökorjaukset, olipa kyseessä sitten yksittäinen pistorasioiden vaihto tai remontti- tai uudiskohteen kokonaisvaltainen sähköistys. Toteutamme sähköasennukset tasokkaasti sekä kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Ota yhteyttä, kun tarvitset mitä tahansa sähköasennukseen liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken kodin arkisista sähkötöistä suurempien kiinteistöjen sähköistyksiin. Toimialueitamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja tarvittaessa muu Uusimaa.

Tutustu yritykseemme
maxei-työkuva-3
maxei-työkuva-3
PALVELUMME

Ammattitaitoinen sähköasentaja pääkaupunkiseudulla

Me Maxei Finlandilla toteutamme korkealaatuiset sähkötyöt, sähköasennukset ja toimitamme tasokkaat sähkötuotteet erilaisiin tarpeisiin. Toteutamme myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt ja -urakat, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja teollisuuslaitteiden sähköasennukset. Palveluihimme kuuluvat myös teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

Hoidamme myös pienemmät korjaus- ja huoltotyöt, kuten pistorasioiden vaihdon. Toimimme tarvittaessa Avaimet käteen -periaatteella, jolloin saat meiltä laajojenkin sähkötöiden asennuksen kokonaisvaltaisena palveluna. Työt hoitavat aina kokeneet ja asiakaspalvelulähtöiset ammattisähkömiehemme. Teemme sähköasennuksia ja muita sähkötöitä Etelä-Suomessa: Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Sopimuksesta toteutamme sähköasennuksia myös muualla Suomessa.

Tutustu palveluihimme

Jätä sähköasennus aina alan ammattilaiselle

Sähköasennuksia ei tule koskaan tehdä itse. Väärin tehdyt sähköasennukset ovat paitsi laittomia, myös vaarallisia. Maxei Finlandilta saat sähköasennuksiin koulutetun kokeneen ammattilaisen, joka suorittaa asennustyöt kaikki sähköturvallisuusvaatimukset huomioiden. Maxei Finlandilla on tarvittava pätevyys ja osaaminen tehdä sähköasennuksia laillisesti. Yrityksellämme on S1 oikeudet.

Huolella tehdyt ja suunnitellut sähköasennukset kannattaa kaikin tavoin! Paitsi, että sähköt tulee asentaa aina turvallisuus edellä, oikeaoppisilla asennuksilla myös vältytään ongelmilta tulevaisuudessa esimerkiksi kiinteistöä myydessä.

Päivystys numerossa 0400 422 027
LAATUTAKUU

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

PÄIVYSTYS

Apua lyhyelläkin varoitusajalla

TOIMIALUE

Palvelemme koko Uudellamaalla

Päivystys

Mikäli asiasi on kiireellinen, suosittelemme ottamaan yhteyttä päivystävään sähkömieheemme. Sähköpäivystyksemme palvelee lyhyelläkin varoitusajalla.
Sähköasentajamme korjaavat kaikki sähköasennuksiin liittyvät viat pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Löydämme ongelman aiheuttajat nopeasti ja suoritamme korjaustyön turvallisesti ja perusteellisesti. Soita 0400 422 027

Päivystys numerossa 0400 422 027
maxei-työkuva-14

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

Toimintamme avainsanoihin kuuluvat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Meiltä saat laadukkaan työn lisäksi aina myös kokonaisvaltaista palvelua projektin kokoluokasta riippumatta. Olipa kyseessä sitten yksittäinen sähköasennus, sähkökorjaus tai laajempi sähköurakointi, me tarjoamme sinulle asiantuntevaa ja laadukasta palvelua.

Jos tarvitset sähköasennusta Vantaalla, Espoossa tai Helsingissä, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme. Paitsi, että tarjoamme luotettavat ja perusteelliset sähköasennukset, haluamme tarjota asiakkaillemme räätälöidyt palvelut. Panostamme sähköasennuksissa käyttäjäystävälliseen lopputulokseen ja autamme mielellämme erilaisten ratkaisujen suunnittelussa. Voit kysyä meiltä mitä tahansa sähköasennuksiin liittyvää, pohdimme yhdessä kanssasi parhaan mahdollisen sähköratkaisun toteuttamista. Lähtökohtamme on, että sähköt toimivat tehokkaasti ja taloudellisesti!

Ota yhteyttä
TUTUSTU TÖIHIMME

Referenssit

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, me toteutamme tarvittavat sähkötyöt pitkällä ammattitaidolla.

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen