Maxei Sähkö

Sähköasentaja &
sähköasennus Vantaa

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

Tarvitsetko sähköasennusta Vantaalla? Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike. Palvelemme viikon jokaisena päivänä ja teemme sähköasennukset niin kotitalouksille kun yrityksillekin. Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimmista sähkötöistä – toteutamme sähköasennukset sähkötöiden laajuudesta riippumatta.

Ennen kuin mielessäsi käy omien sähköviritelmien tekeminen, ota yhteyttä ammattitaitoiseen sähköasentajaamme. Vaikka kyseessä olisi kuinka pientä asennusta vaativa sähkötyö, ei väärin tehdyillä sähköasennuksilla kannata leikkiä. Sähkötöiden tasosta ei tule koskaan tinkiä, vaan ne on parasta hoitaa kerralla kuntoon osaavan ammattilaisen toimesta.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent
MAXEI VANTAA

Tasokkaat sähköasennukset kaikenkokoisiin kohteisiin

Vaihdetaanko pistorasia? Asennetaanko uudet kodinkoneet? Ehkä rakennusvaiheessa olevaan omakotitaloosi tarvitsee asentaa sähköt ylipäätään? Me toteutamme pitkällä ammattitaidolla kaikki sähkötyöt, sähköasennukset ja sähkökorjaukset, olipa kyseessä sitten yksittäisten pistorasioiden siirtäminen tai remontoitavan kohteen kokonaisvaltainen sähköistys suunnitelmineen.

maxei työkuva
Maxei Brevbilaga-4

Ammattitaitoinen sähköasentaja palvelee Vantaalla

Me Maxei Finlandilla toteutamme korkealaatuiset sähkötyöt ja sähköasennukset sekä toimitamme tasokkaat sähkötuotteet monipuolisiin tarpeisiin. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt ja urakat, kuten muutostyöt, automatisoinnit ja teollisuuslaitteiden sähköasennukset. Meillä on paljon kokemusta myös erilaisista sähkövikapaikannuksista sekä sähkövikakorjauksista. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä sähkömieheemme, tarvitsit sitten minkälaista sähköasennusta tahansa!

Lue lisää palveluistamme

Meiltä myös pienet sähkötyöt

Mikään sähkötyö ei ole meille liian pieni tai suuri. Sähköasennukset ovat isossa roolissa nykypäivänä, sillä arkemme on riippuvainen toimivista sähköistä. Me tulemme paikalle tekemään sähköasennuksia kaikkialla Vantaalla – oli kyseessä sitten sähköliitännän pieni korjaus- tai huoltotyö tai laajempi asennus. Työn hoitaa aina kokeneet ja asiakaspalvelulähtöiset ammattisähkömiehemme.

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

Toimintamme avainsanoihin kuuluvat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Paitsi, että suoritamme sähköasennukset huolellisesti, haluamme myös panostaa mahdollisimman käyttäjäystävälliseen ratkaisuun. Kokeneilta sähkömiehiltämme saat tarvittaessa sähkötyön lisäksi apua suunnitteluun. Pohdimme mielellämme kanssasi erilaisia ratkaisuja sähköasennuksiin, jotta sähköt toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja taloudellisesti, turvallisuutta unohtamatta! Saat siis luotettavan työnjäljen lisäksi kokonaisvaltaista palvelua projektin kokoluokasta riippumatta.

Jos tarvitset sähköasennusta Vantaalla, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme:

 • Sähköjen asennus suunnitteluineen Avaimet käteen -periaatteella
 • Kokonaisvaltaista palvelua sähköasennuksen laajuudesta riippumatta
 • Kaikki työ tehdään monipuolisen kokemuksen ja laajan asiantuntemuksen omaavien sähkömiesten toimesta
 • Aina turvallinen ja laadukkaasti toteutettu lopputulos 
 • Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu

Jätä sähköasennus aina ammattilaiselle

Sähkön kanssa työskentely kannattaa aina ottaa vakavasti. Jos epäilet pienimmänkin sähkötyön tekemistä, ota yhteyttä sähköasennuksen asiantuntijaan. Väärin tehty sähköasennus on vaarallinen. Se voi aiheuttaa paitsi vaurioita sähkölaitteille, myös sähköiskun, tulipalon tai vieläkin suurempaa vahinkoa väärin asennettujen sähköjen käyttäjälle.

Kun etsit sähköasennusten tekijää, muista varmistaa yrityksen tarvittava pätevyys tehdä sähköasennuksia. Tai sitten ole vain suoraan yhteydessä meihin. Maxei Finland Oy on luotettava ja turvallinen sähköasennuksia tarjoava yritys. Yrityksellämme on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n hyväksymä S2 sähköpätevyys sekä Tukesin hyväksymä E3 kylmäalan pätevyys. Meillä pysyy johdot ja laitteet järjestyksessä!

Ota yhteyttä
TUTUSTU TÖIHIMME

Referenssit

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, me toteutamme tarvittavat sähkötyöt pitkällä ammattitaidolla.

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen