Maxei Sähkö

Sähköasentaja &
sähköasennus Helsinki

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

Etsitkö luotettavaa sähköasentajaa Helsingistä? Oli kyseessä miten pieni sähkötyö tahansa, voit ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen sähköasentajaamme. Maxei Finland on puhelinsoiton päässä, kun tarvitset apua sähköasennuksiin liittyen. Suoritamme Helsingissä kaikenlaiset sähkötyöt aina pistorasioiden vaihtamisesta suurempiin urakointeihin ja korjaustöihin. Olemme palveluksessasi viikon jokaisena päivänä!

Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike. Teemme sähköasennukset vankalla kokemuksella niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Sähköasentajamme ovat kerryttäneet ammattitaitoaan mitä erilaisimpia sähkötöitä tekemällä – toteutamme sähköasennukset projektin laajuudesta riippumatta.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent

Tasokkaat sähköasennukset kohteen koosta riippumatta

Meille mikään sähkötyö ei ole liian pieni tai liian suuri! Päinvastoin: sähkömiehemme hoitavat mielellään kodin arkisetkin sähköhommat, kuten pistorasioiden vaihtamiset, kodinlaitteiden kytkennät sekä vianpaikannukset. Vastapainona onnistuukin sitten kaikenlaiset suuremmat sähköurakoinnit kokonaisvaltaisena Avaimet käteen -palveluna.

Tutustu esimerkkeihin sähköasennuksista Helsingissä:

 • Kaikenlaiset sähkötyöt, sähköasennukset ja sähkökorjaukset kiinteistöstä riippumatta
 • Remontoitavan kohteen tai uudiskohteen kokonaisvaltainen sähköistys suunnitelmineen
 • Tasokkaiden sähkötuotteiden toimitus ja asennus erilaisiin tarpeisiin
 • Teollisuuden sähkötyöt ja urakoinnit, kuten muutostyöt, automatisoinnit ja teollisuuslaitteiden sähköasennukset
 • Sähkövikapaikannukset sekä sähkövikakorjaukset
Maxei Brevbilaga-4

Arki pelittää, kun sähköt toimivat

Minkälaista olisikaan arki ilman toimivia sähköjä! Turvalliset sähköasennukset ovat isossa roolissa nykypäivänä laitteiden ja kodinkoneiden käytön kasvaessa jatkuvasti. Sähköä käytetään ympäri vuorokauden ja siksi onkin tärkeää, että kiinteistön sähköasennukset ovat tehty huolellisesti ja käyttäjäystävällisesti. Myös energiatehokkuuteen kannattaa mahdollisuuksien mukaan panostaa. Suunnitelmallisilla sähköasennuksilla sähköt pelittävät turvallisesti ja lisäksi säästyt turhilta korjauskuluilta tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä, teemme sähköasennuksia kaikkialla Helsingissä ja takaamme, että työn hoitaa aina kokeneet ja asiakaspalvelulähtöiset sähkömiehet.

Lue lisää palveluistamme
MAXEI HELSINKI

Muista nämä, kun etsit pätevää sähköasentajaa!

Kun tilaat paikalle sähkömiehen, muista varmistaa sähköalan palveluita tarjoavan yrityksen vaadittava pätevyys ja oikeus tehdä sähköasennuksia. Luotettavalla sähköasennuksia tekevällä yrityksellä on pätevyys sähköasennuksien tekemiseen kaikki turvallisuusvaatimukset huomioiden. Maxei Finland Oy:llä on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n hyväksymä S2 sähköpätevyys sekä Tukesin hyväksymä E3 kylmäalan pätevyys. Toteutamme korkealaatuiset sähkötyöt ja sähköasennukset alan vaatimuksia ja lakeja noudattaen. Sähköasentajamme ovat päteviä, kokeneita ja heillä on oikeudet suorittaa vaativimpiakin sähkötöitä.

Maxei Brevbilaga-4

Älä tee sähköasennuksia itse, jos epäilet osaamistasi lainkaan!

Sähköasennukset on aina tärkeä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Jos pienimmänkin sähkötyön suorittaminen arveluttaa, ota yhteyttä sähköasennuksen asiantuntijaan matalalla kynnyksellä. Väärin tehty sähköasennus voi olla hengenvaarallinen. Kotikutoiset viritelmät aiheuttavat paitsi vaurioita sähkölaitteille, myös sähköiskun tai tulipalon vaaran.

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua Avaimet käteen -periaatteella

Teemme sähköasennukset suunnitteluineen Avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua sähköasennuksen laajuudesta riippumatta! Takaamme, että kaikki sähkötyöt tehdään aina monipuolisen kokemuksen ja kattavan asiantuntemuksen omaavien sähkömiesten toimesta. Maxei Finland Oy:ltä saat joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua sekä laadukkaasti toteutetun lopputuloksen.

Ammattitaitoinen sähköasentajamme palvelee Helsingissä, ota yhteyttä!

Toimintamme kulmakiviä ovat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Paitsi, että suoritamme sähköasennukset luotettavasti, haluamme lisäksi panostaa mahdollisimman käyttäjäystävälliseen lopputulokseen. Kokeneet sähköasentajamme auttavat mielellään erilaisten ratkaisujen suunnittelussa ja pohtivat yhdessä kanssasi sähköasennuksen toteuttamista. Lähtökohtamme on, että sähköt toimivat aina tehokkaasti ja taloudellisesti, turvallisuutta unohtamatta!

Ota yhteyttä
TUTUSTU TÖIHIMME

Referenssit

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, me toteutamme tarvittavat sähkötyöt pitkällä ammattitaidolla.

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen