Maxei Sähkö

Sähköasentaja &
sähköasennus Espoo

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

Sähkötyöt vailla tekijää? Ei ongelmaa! Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike, jonka kokeneet sähköasentajat palvelevat viikon jokaisena päivänä. Kun tarvitset sähköasennusta Espoossa, ota yhteyttä meihin matalalla kynnyksellä. Teemme sähköasennukset ammattitaidolla työmäärästä riippumatta – aina valaisimen asennuksesta koko talon sähkövetoihin.

Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2020-transparent
MAXEI ESPOO

Asiantunteva sähköasentaja palvelee Espoossa

Me Maxei Finlandilla toteutamme korkealaatuiset sähköasennukset ja sähkötyöt sekä toimitamme tasokkaat sähkötuotteet monipuolisiin tarpeisiin. Hoidamme kaiken pienistä korjaus- ja huoltotöistä laajoihinkin sähköasennuksiin. Isommat urakat hoituvat kokonaisvaltaisena palveluna Avaimet käteen -periaatteella. Kun tilaat sähköasennuksen meiltä, voit luottaa, että sähkötyöt hoitaa aina kokeneet ja asiakaspalvelulähtöiset ammattisähkömiehemme. Teemme sähköasennuksia ja muita sähkötöitä Espoon alueella.

Lue lisää
maxei työkuva
Maxei Brevbilaga-4

Suuremmat sähköurakoinnit suunnitteluineen ja asennuksineen

Tarvitsetko sähköasennusta kokonaisvaltaisena palveluna Espoon alueella? Me hoidamme isommatkin sähkötyöt, kuten remontti- tai uudiskohteen sähköistyksen aina suunnittelusta alkaen. Kun sähköjen asennus hoidetaan alusta asti kunnolla, vältytään turhilta korjaustöiltä ja kustannuksilta tulevaisuudessa. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt ja urakat. Teemme muutostöitä, automatisointeja ja teollisuuslaitteiden sähköasennuksia sekä sähkövikapaikannuksia ja sähkövikakorjauksia.

Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimmista sähkötöistä, joten voit luottaa kiinteistösi sähkötyöt huoletta käsiimme. Maxei Finland hoitaa sähköasennukset ja tekee käyttäjäystävälliset suunnitelmat ammattitaitoisesti. Kunnolla mietitty sähkösuunnitelma parantaa asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa. Lisäksi huolellisilla sähköasennuksilla voidaan vaikuttaa energiataloudellisuuteen.

Lue lisää palveluistamme

Jätä sähköasennus aina ammattilaiselle

Jos pienimmänkin sähkötyön tekeminen arveluttaa, ota yhteyttä sähköasennuksen ammattilaisiimme. Väärin tehdyt sähköasennukset ovat etenkin kotitalouksissa yleinen vaaratilanteita aiheuttava tekijä. Laittomat sähköasennukset voivat aiheuttaa vaurioita sähkölaitteille, sähköiskun, tulipalon tai vieläkin isomman vahingon itse sähköjen käyttäjälle.

Maxei Finland Oy:lla on sähkötöiden edellyttämänä pätevyys sekä oikeus tehdä sähköasennuksia. Olemme luotettava ja turvallinen sähköasennuksia tarjoava yritys. Yrityksellämme on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n hyväksymä S2 sähköpätevyys sekä Tukesin hyväksymä E3 kylmäalan pätevyys. Sähkömiehemme toimivat aina sähköturvallisuusvaatimukset huomioiden. Meiltä löytyy oikeat työvälineet ja laitteet sekä pitkän kokemuksen tuoma osaaminen!

Asiakaslähtöisyys ja palvelualttius ovat meille tärkeitä arvoja

Yrityksemme arvoihin kuuluvat oleellisesti asiakastyytyväisyys sekä yksilöllisen ja mutkattoman palvelun tarjoaminen. Lisäksi sähköasennustöidemme avainsanoja ovat energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Meiltä saat paitsi laadukkaan työn, myös asiantuntevaa palvelua ja suunnitteluapua sähköasennuksiin liittyen.

Haluamme aina panostaa mahdollisimman käyttäjäystävälliseen ratkaisuun. Kokeneet sähköasentajamme pohtivat mielellään kanssasi erilaisia ratkaisuja sähköasennusten toteuttamiseen. Kun sähköt toimivat turvallisesti ja taloudellisesti, on arkikin sujuvampaa!

Ota yhteyttä, kun tarvitset sähkömiestä Espoossa, niin kerromme lisää palveluistamme:

 • Kokonaisvaltaista palvelua projektin kokoluokasta riippumatta
 • Sähköasennukset laajan asiantuntemuksen omaavien ammattilaisten toimesta
 • Aina turvallinen ja huolella toteutettu lopputulos
 • Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu vankalla kokemuksella
 • Palvelemme kaikkialla Espoon alueella

Arki sujuu, kun sähköt toimivat – meiltä myös pienimmätkin sähköasennukset

Sähköt ovat sellainen asia, joita harva haluaa itse alkaa sörkkimään. Eikä kannatakaan! Me hoidamme monipuoliset sähköasennukset projektin koosta riippumatta – mikään kiinteistösi sähkötyö ei ole meille liian pieni tai suuri. Sähköasennuspalvelumme ovat saatavilla kaikkialla Espoossa. Oli kyseessä sitten yksittäisen pistorasian vaihtaminen tai uusien valaisimien asentaminen, sähkötyön tulee hoitamaan kokenut ja asiakaspalvelulähtöinen sähkömiehemme! Ota vain yhteyttä ja kerro mitä tarvitset niin teemme hinta-arvion.

Ota yhteyttä
TUTUSTU TÖIHIMME

Referenssit

Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, me toteutamme tarvittavat sähkötyöt pitkällä ammattitaidolla.

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen