Sähköasennus Vantaa

Sähköasennukset Vantaalla ja koko pk-seudulla

Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimmista sähkötöistä. Tarvitsetko sähköasennusta alueella Vantaa? Me olemme palveluksessasi viikon jokaisena päivänä.

Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike. Me toteutamme pitkällä ammattitaidolla kaikki sähkötyöt, sähköasennukset ja sähkökorjaukset, olipa kyseessä sitten yksittäinen pistorasioiden vaihto tai remontti- tai uudeiskohteen kokonaisvaltainen sähköistys. Toteutamme sähköasennukset tasokkaasti sekä kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Toimialueitamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava ja muu Uusimaa.

Sähköasennukset ammattitaidolla

Me Maxei Finlandilla toteutamme korkealaatuiset sähkötyöt, sähköasennukset ja toimitamme tasokkaat sähkötuotteet erilaisiin tarpeisiin. Toteutamme myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt ja -urakat, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja teollisuuslaitteiden sähköasennukset. Palveluihimme kuuluvat myös teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

Hoidamme myös pienemmät korjaus- ja huoltotyöt, kuten pistorasioiden vaihdon. Toimimme tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin saat meiltä laajojenkin sähkötöiden asennuksen kokonaisvaltaisena palveluna avaimet käteen -periaatteella. Työt hoitavat aina kokeneet ja asiakaspalvelulähtöiset ammattisähkömiehemme. Teemme sähköasennuksia ja muita sähkötöitä Vantaan lisäksi kaikkialla Etelä-Suomessa. Sopimuksesta toteutamme sähköasennuksia myös muualla Suomessa. 

Päivystys

Mikäli asiasi on kiireellinen, suosittelemme ottamaan yhteyttä päivystävään sähkömieheemme. Sähköpäivystyksemme palvelee lyhyelläkin varoitusajalla. Soita 0400 422 027

Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

Toimintamme avainsanoihin kuuluvat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Meiltä saat laadukkaan työn lisäksi aina myös kokonaisvaltaista palvelua projektin kokoluokasta riippumatta. Olipa kyseessä sitten yksittäinen sähköasennus tai sähkökorjaus, laajempi sähköurakointi, me tarjoamme sinulle asiantuntevaa ja laadukasta palvelua.

Jos tarvitset sähköasennusta Vantaalla, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.