Sähköasennus ja sähkötyöt

Sähköasennukset ja sähkötyöt ammattitaidolla

Olemme täyden palvelun sähköliike ja teemme ammattitaidolla kaikki sähkötyöt, sähköasennukset ja sähkökorjaukset, olipa kyseessä sitten yksittäinen pistorasioiden vaihto tai vaikka remontti- tai uudiskohteen kokonaisvaltainen sähköistys. Teemme sähkötyöt sekä kotitalouksille, taloyhtiöille, että yrityksille ja hoidamme jokaisen yksittäisen työn vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Toimialueena Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Kerava ja koko muu Uusimaa.

KAIKENLAISET SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA

Toimitamme korkealaatuiset sähkötuotteet ja palvelemme kaikissa sähkötöissä sekä yksityisiä asiakkaita, että yrityksiä. Kiireellisessä tilanteessa kannattaa pyytää apuun päivystävä sähkömies. Sähköpäivystys palvelee lyhyelläkin varoitusajalla hätätilanteen yllättäessä – kutsu päivystävä sähköasentaja paikalle!

Meiltä onnistuu myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt, sähköurakat, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja teollisuuslaitteiden sähkötyöt. Palveluumme kuuluu myös teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

ASIANTUNTEVA JA LAADUKAS PALVELU

Asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus ovat toimintamme avainsanoja. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme aina kokonaisvaltaiseen sujuvaan palveluun.

Olipa kyseessä yksittäinen sähköasennus tai sähkökorjaus, laajempi kokonaisvaltainen sähköurakointi tai sähkösuunnittelu tai mikä tahansa muu sähköalan työ, meiltä saat aina asiantuntevan ja laadukkaan palvelun. Ota yhteyttä ja kutsu sähköasentaja paikalle!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.