Ilmalämpöpumppu – asennus ja myynti

Ilmalämpöpumppujen toimitus ja asennus

Meiltä laadukkaiden ilmalämpöpumppujen ja kylmäkoneiden asennus ja myynti! Palvelemme Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää ja koko Uusimaa alueella. Tarjoamme täyden palvelun, joka kattaa opastuksen oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valitsemisessa, toimituksen ja asennuksen, sekä tarvittaessa aina myös opastuksen käyttöönotossa, niin että saat uudesta lämmitysratkaisustasi irti kaiken mahdollisen hyödyn.

Ilmalämpöpumppu on tehokas ja energiaa säästävä lämmön lähde esimerkiksi kotiin, kesämökille tai muuhun vastaavaan tilaan. Ilmalämpöpumpun voi säätää tarvittaessa myös viilentämään eli toimimaan ilmastointilaitteena – se siis parantaa asumismukavuutta ja viihtyvyyttä myös kesähelteillä!

ILMALÄMPÖPUMPPU ON KUSTANNUSTEHOKAS RATKAISU LÄMMITYKSEEN

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu siihen, että se käyttää hyödykseen ulkoilman lämpöenergiaa ja muuntaa sen joko lämmöksi tai viileäksi riippuen miten se on säädetty toimimaan. Ilmalämpöpumppu tuo huomattavaa säästöä lämmityskustannuksiin erityisesti suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa, mutta se on kustannustehokas vaihtoehto lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa sekä uusiin, että vanhoihin rakennuksiin. Ilmalämpöpumpun hyötyihin lukeutuu lämmityskustannusten pienenemisen lisäksi myös raikkaampi sisäilman laatu. Lisäksi kiertävä ilma tasoittaa talon lämpötilavaihteluita ja laskee sisäilman kosteutta, joten tämän ansiosta kosteus- ja homevaurioriskit pienenevät. 

Palvelemme asiakkaita toimialueena pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinulle sopivasta ratkaisusta!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.