Palvelut

Erikokoiset projektit pitkällä ammattitaidolla

Ota yhteyttä
ERIKOKOINEN OTSIKKO

Sähkötyöt alan ammattilaiselta – Uusimaa

Sähköliike Maxei Finland Oy tekee kaikki sähkötyöt laidasta laitaan sekä yksityisille asiakkaille, että yrityksille aina rakennusliikkeistä teollisuuteen. Teemme sähköasennukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää ja koko Uusimaa.

Palveluistamme lyhyesti:

Sähköpäivystys – Ongelmatilanteen yllättäessä päivystävä sähkömies on mahdollista saada paikan päälle lyhyelläkin varoitusajalla. Sähköpäivystys toimii koko Uudenmaan alueella – ota yhteyttä ja kutsu sähköasentaja apuun!

Sähköasennus ja sähkötyöt – kaikki sähköasennukset ja sähkötyöt kotitalouksille ja yrityksille! On kyseessä sitten yksittäinen sähkövikakorjaus, kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu tai muu sähköasennus, meiltä saat varmasti laadukkaan ja sujuvan palvelun.

Teollisuuden sähkötyöt – Teemme monipuolisesti kaikenlaiset teollisuuden sähkötyöt pitkällä kokemuksella: sähkösuunnittelu ja kokonaisvaltainen sähköurakointi, sekä sähkövikapaikannus ja sähkövikakorjaukset.

Sähkösuunnittelu – Omakotitalon sähkösuunnittelu ammattitaidolla, myös IHC-järjestelmät! Osaamiseemme kuuluu myös teollisuuden sähkösuunnittelu.

Ilmalämpöpumppujen toimitus ja asennus – Kokonaisvaltainen palvelu: autamme sopivan ilmalämpöpumpun valitsemisessa ja tietenkin toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumpun käyttövalmiiksi. Tarvittaessa saat meiltä myös opastuksen käyttöönotossa!

Muut palvelut – Edellämainittujen lisäksi teemme ammattitaidolla myös erilaisten moottoreiden, koneiden ja laitteiden vianetsinnät ja korjaukset. Palveluumme kuuluu lisäksi myös esimerkiksi maalauskammioiden korjaus ja huolto, ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset, sekä kylmäkoneiden asennus ja myynti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Autamme asiakkaita kaikessa sähköasennuksiin liittyvässä alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää ja koko muu Uusimaa. Tutustu tarkemmin tai ota heti yhteyttä!

Button Text

Yhteydenotto

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous

  Tai jätä soittopyyntö

   YHTEYSTIEDOT

   Puhelin:
   0400 422 027

   Sähköposti:
   maxei@maxei.fi

   Osoite:
   Jokivarrenpolku 25
   04660 Numminen