Sähkömies & Sähköasentaja – sähkötyöt Keravan alueella

SÄHKÖASENNUKSET VANKALLA AMMATTITAIDOLLA

Maxei Finland on Keravan ja Uudenmaan alueella toimiva täyden palvelun sähköliike. Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset sähkötyöt laidasta laitaan. Lisäksi toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput, ja autamme myös erilaisten koneiden ja laitteiden vianetsinnässä ja korjauksessa.

Avainsanoja kaikessa toiminnassamme ovat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Olipa kyseessä kokonaisvaltainen sähköurakointi tai sähkösuunnittelu, tai vaikka yksittäinen pienempi sähköasennus tai sähkövikakorjaus, meiltä saat aina asiantuntevan palvelun.

SÄHKÖTYÖT KOTITALOUKSILLE JA YRITYKSILLE

Meiltä saat korkealaatuiset sähkötuotteet ja kaikenlaiset sähkötyöt – sekä yksityisille, että yritysasiakkaille. Hätätilanteen yllättäessä voit pyytää apuun päivystävän sähköasentajan. Sähköpäivystys palvelee kiireellisissä tilanteissa myös lyhyellä varoitusajalla; kutsu paikalle päivystävä sähkömies!

Teemme asiantuntevasti myös teollisuuden sähkötyöt, kuten sähköurakat, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja teollisuuslaitteiden sähkötyöt. Palvelumme kattaa lisäksi teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

ILMALÄMPÖPUMPULLA SÄÄSTÖÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSIIN

Meiltä saat ilmalämpöpumpun toimituksen ja asennuksen ammattitaidolla, ja avustamme myös sopivan ilmalämpöpumpun valitsemisessa. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi kodin tai kesämökin lämmitykseen ja tarvittaessa sitä voi käyttää myös ilmastointilaitteena; ilmalämpöpumpun voi säätää toimimaan myös viilennykseen.

Tarpeen vaatiessa saat meiltä myös opastuksen käyttöönotossa, niin että saat uudesta lämmitysratkaisustasi irti maksimaalisen hyödyn ja käytät sitä pitkällä tähtäimellä optimaalisimmalla tavalla. Pyydä räätälöity tarjous sinulle sopivasta ratkaisusta!

MUITA PALVELUITA

Tarjoamme led-valaisimien toimituksen, asennuksen ja kokonaisvaltaisen valaisinsuunnittelun ammattitaidolla! Lisäksi teemme erilaisten moottoreiden, laitteiden ja koneiden vianetsinnät ja korjaukset, sekä maalauskammioiden korjaukset ja huollot. Meiltä saat laadukkaasti myös ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset.

Toimialueemme on Kerava ja koko Uudenmaan alue – ota yhteyttä ja kutsu paikalle asiansa osaava sähkömies!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.