Sähköasentaja & Sähkömies Helsinki – sähkötyöt ammattitaidolla

SÄHKÖASENNUS HELSINGIN ALUEELLA

Maxei Finland Oy on täyden palvelun sähköliike, joka tekee ammattitaidolla erilaiset sähkötyöt ja sähköasennukset toimialueena Helsinki ja koko Uudenmaan alue. Palveluumme kuuluu myös erilaisten laitteiden ja koneiden vianetsintä ja korjaus, sekä ilmalämpöpumppujen toimitus asennuksineen. Ammattitaitoiset sähkömiehemme palvelevat asiakkaita erilaisissa sähköasennuksissa ja muissa kodin tai yrityksen sähkötöissä. 

Toimintamme avainsanoja ovat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, asumismukavuus ja turvallisuus. Hoidamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, olipa kyseessä yksittäinen pienempi sähköasennus tai sähkökorjaus, tai kokonaisvaltainen sähköurakointi tai sähkösuunnittelu.

SÄHKÖTYÖT KOTITALOUKSILLE JA YRITYKSILLE HELSINGISSÄ

Toimitamme korkealaatuiset sähkötuotteet ja palvelemme kaikissa sähkötöissä sekä yksityisiä asiakkaita, että yrityksiä Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa. Kiireellisessä tilanteessa kannattaa pyytää apuun päivystävä sähkömies. Sähköpäivystyksemme palvelee lyhyelläkin varoitusajalla. Hätätilanteen yllättäessä kutsu päivystävä sähköasentajamme paikalle!

Meiltä onnistuu myös erilaiset teollisuuden sähkötyöt, sähköurakat, muutostyöt, automatisoinnit, huollot ja teollisuuslaitteiden sähkötyöt Helsingissä. Palveluumme kuuluu myös teollisuuden sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN TOIMITUS JA ASENNUS

Meiltä saat myös ilmalämpöpumppujen ja kylmäkoneiden toimituksen ja asennuksen kokonaisratkaisuna! Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lämmönlähde esimerkiksi kotiin tai mökille, tai muuhun vastaavaan käyttöön.

Tilanteen mukaan ilmalämpöpumpun voi säätää toimimaan myös viilennyksessä, eli toimimaan ilmastointilaitteena. Autamme oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valinnassa ja asennuksessa, sekä autamme mielellämme tarpeen vaatiessa myös käyttöönottoon liittyvässä opastuksessa.

MUUT PALVELUT

Tarjoamme monipuoliset sähköpalvelut asiakkaillemme Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa. Sähköasennusten lisäksi saat meiltä laadukkaat led-valaisimet ja valaisinsuunnittelun sekä tarvittavat asennukset! Lisäksi palvelumme kattaa myös erilaisten moottoreiden, koneiden ja laitteiden vianetsinnän ja korjauksen. Teemme ammattitaidolla myös maalauskammioiden korjaukset ja huollot. Meiltä saat myös ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset!

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä ja kutsu apuun asiansa osaava sähkömies!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.