Sähköasentaja – sähkötyöt ja sähköasennus Espoon alueella

SÄHKÖTYÖT JA SÄHKÖASENNUKSET ESPOOSSA

Olemme täyden palvelun sähköliike, ja teemme ammattitaidolla kaikenlaiset sähköasennukset ja sähkötyöt toimialueena Espoo ja muu Uusimaa. Lisäksi palveluumme kuuluu esimerkiksi ilmalämpöpumppujen toimitus ja asennus, sekä erilaisten koneiden ja laitteiden vianetsintä ja korjaus.

Tarjoamme ja toimitamme asiakkaillemme korkealaatuiset sähkötuotteet ja teemme kaikenlaiset sähkötyöt sekä yksityisille asiakkaille, että yrityksille. Hätätilanteen sattuessa päivystävä sähköasentaja auttaa lyhyelläkin varoitusajalla. Sähköpäivystys palvelee kiireellisissä tilanteissa – pyydä päivystävä sähkömies apuun!

Teemme asiantuntemuksella myös teollisuudet sähkötyöt. Palvelumme kattaa kaikenlaiset teollisuuden sähköurakat, muutostyöt, automatisointityöt ja teollisuuslaitteiden sähkötyöt. Meiltä lisäksi erilaiset teollisuudet sähkövikapaikannukset ja sähkövikakorjaukset.

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN TOIMITUS JA ASENNUS

Meiltä saat apua oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valitsemisessa, toimitusta ja asennusta unohtamatta. Ilmalämpöpumpulla saa huomattavaa säästöä lämmityskustannuksiin, ja se on erinomainen esimerkiksi kotiin tai mökille. Tarvittaessa ilmalämpöpumpun voi säätää toimimaan myös viilennyksessä eli käytännössä toimimaan ilmastointilaitteena. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu, joka on samalla myös ympäristöystävällinen valinta!

MUUT PALVELUMME

Teemme ammattitaidolla erilaisten moottorien, koneiden ja laitteiden vianetsinnät ja korjaukset. Meiltä onnistuu myös maalauskammioiden korjaukset ja huollot, sekä ATK-kaapeloinnit ja verkkojen asennukset. Palvelumme kattaa myös led-valaisimien toimituksen ja asennukset, sekä valaisinsuunnittelun!

Toimintamme avainsanoihin kuuluvat asiakastyytyväisyys, energiataloudellisuus, turvallisuus ja asumismukavuus. Oli kyseessä sitten pienempi sähköasennus tai sähkökorjaus, tai kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu tai sähköurakointi, meiltä saat aina laadukkaan palvelun. Teemme sähkötyöt vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Sähkömies palvelee Espoon ja koko Uudenmaan alueella – ota yhteyttä!

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.